Milline on ühe uue plaadi sünnilugu?

Paberile kavandamine

Minu käest on palju küsitud, et kuidas käsitööplaadid valmivad ning kust saan vormid. Milline on siis ühe plaadi sünnilugu? Tegelikult sünnivad kõik uued plaadi mustrid tavaliselt just sel hetkel, kui võtan kätte paberi ja hariliku. Ehk plaatide loomisel ei kasuta ma kellegi teise mustreid vaid visandan need kõik ise. Kui paberil olev muster mulle meeldib, on aeg see kanda ka savile

Savile mustri tegemine

Kui savile on muster joonistatud, asun seda sealt väja uuristama. See on ka kõige ajamahukam töö ning nii mõnegi plaadi valmimine võtab terve päeva. Savi peab olema pidevalt õige kuivusega, kuid samas ei tohi see liiga ära kuivada. Pidev ettevaatlikkus ja detailsus on selles etapis võtmesõnadeks.

Vormi valamine ja plaatide tegemine

Kui esimene plaat on loodud, on oluline sellele ka kohe samal päeval vorm teha, sest iga järgmine plaat saab olema selle mõõdu järgi. Kui laseksin plaadil kuivada, väheneksid juba ühe ööpäevaga mõõdud oluliselt.

Kuid kui ka see etapp on edukalt läbitud ning uus plaadi vorm valmis saanud, on tulemus seda väärt.

Selline on ühe uue plaadi sünnilugu!

Plaadi leiad meie e-poest.

 

Ühe plaadi sünnilugu
Ühe plaadi sünnilugu, seinaplaadid, käsitööplaadid
Ühe plaadi sünnilugu, seinaplaadid, käsitööplaadid
Ühe plaadi sünnilugu, käsitööplaadid, seinaplaadid

Seinaplaat Eda, roheline

Koduplaadid, käsitööplaadid, maakodu, sisekujundus, interjöör, seinaplaadid

Plaat Eda, sinine

Koduplaadid, käsitööplaadid, maakodu, sisekujundus, interjöör, seinaplaadid

Plaat Eda, valge

Koduplaadid, käsitööplaadid, maakodu, sisekujundus, interjöör, seinaplaadid